0529-431754
8:00 - 17:30
Maandag t/m donderdag (vrijdag 8.00 - 17.00 uur - zaterdag en avonden op afspraak)

Onderhoud & reparatie

APK-keuring

Wij zijn een RDW-erkend APK-bedrijf voor alle voertuigen onder de 3.500 kilogram. Daarnaast is onze werkplaats ingericht om ook verhoogde en/of verlengde bussen en campers te kunnen keuren. Is jouw auto toe aan een APK-keuring? Neem dan contact op voor een afspraak.

Onderhoud & reparatie

Onderhoud en reparaties aan je auto zijn belangrijk om lang en veilig plezier te hebben van je auto. Wij beschikken over een professionele werkplaats waarbij we iedere auto van jong tot modern en zelf elektrische auto’s kunnen repareren. Meer weten? We staan voor je klaar.

Uitlijnen

Een auto met slechte uitlijning kan voor allerlei problemen zorgen. Naast het ongemak van bijvoorbeeld een scheef stuur, slijten je banden onregelmatig af en is de wegligging niet optimaal. Wij hebben de juiste apparatuur om iedere auto weer goed en veilig op weg te helpen.

Bandenwissel

Een van de grootste slijtage onderdelen aan een auto zijn de banden. Toch is dit een belangrijk onderdeel om veilig op weg te kunnen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor nieuwe banden. Ook adviseren wij je graag over de juiste keuze banden. En mocht je op zoek zijn naar opslag voor je winterbanden? Ook daarbij helpen we je graag.

Airco onderhoud

Hoge temperaturen in de zomer en beslagen ruiten in de winter. Een goed werkende airco helpt je in deze omstandigheden om comfortabel op weg te kunnen. Wij helpen je graag met het vullen van het airco-systeem, maar ook met het onderhoud en controle of je airco nog goed werkt.

Diagnose

Een storing in de auto is erg vervelend. De juiste diagnose helpt om snel de juiste oplossing te vinden om weer zorgeloos op pad te kunnen. Onze monteurs kunnen terugvallen op jarenlange ervaring. Combineer dit met de juiste apparatuur en daar is jouw oplossing. Tijd voor een diagnose? De koffie staat klaar.